Van welke kwaliteit is onze dienstverlening?

Onze dienstverlening is van hoge kwaliteit. Wij staan onder toezicht van de Autoriteit Financiële Markten (AFM). De AFM heeft ons kantoor een vergunning gegeven op de volgende gebieden: Levensverzekeringen, Hypothecair krediet, Consumptief Krediet, Spaar en Betaal rekeningen, Schadeverzekeringen beperkt gekoppeld aan wonen, en Electronisch geld.  Ons kantoor is ingeschreven in het register onder nummer 12012360.  Registratie is een wettelijke verplichting. Het register is te raadplegen op de website van de AFM (www.afm.nl).

Al onze medewerkers worden bovendien voortdurend bijgeschoold om hun kennis actueel en op hoog niveau te houden. Wij zijn in het bezit van de volgende relevante diploma’s en certificaten: Erkend hypotheekadviseur, Erkend Krediet bemiddelaar, Schadeverzekeringen gekoppeld aan wonen, Beleggen-A. Wij zijn in het bezit van een beroepsaansprakelijkheids-verzekering. Deze verzekering geeft binnen de grenzen van de polis dekking voor de aanspraken die verband houden met beroepsfouten. Dit biedt u extra zekerheid