Persoonlijke Lening

Een Persoonlijke Lening is een krediet waarbij u vooraf kiest voor een vaste looptijd tegen een vast rentebedrag  en vast maandbedrag. U weet dus precies waar u aan toe bent en zult nooit voor nare verrassingen komen te staan. U kunt tussentijds niet opnemen. Vervroegd inlossen is mogelijk maar u betaalt dan inloskosten variërend tussen de 0% en 5% afhankelijk van de resterende looptijd. U krijgt bij vervroegde inlossing wel rente restitutie over het nog openstaand krediet bedrag. Vooral bestemd voor eenmalige uitgaven zoals auto’s, motoren, caravans etc.

Doorlopend Krediet

Met een Doorlopend Krediet heeft u een financiële reserve dus altijd geld achter de hand.
U spreekt een limiet af en tot die limiet kunt u onbeperkt geld opnemen.
Aflossen mag altijd daar worden geen boetes voor berekend. Afgeloste bedragen kunt u ook zo weer opnemen.
De rente is variabel en afhankelijk van de rentestand van de Euribor en van de Nederlandse Bank.
De rente wordt alleen berekend over het daadwerkelijk opgenomen saldo.
Aflossingen van 1% per maand zijn mogelijk, U kunt ook kiezen voor een aflossing van 1,5% of 2% per maand.

Rente Krediet (aflossing vrije lening)

Een Rente Krediet is een lening waarbij u een krediet limiet afspreekt en de eerste 5 jaar alleen maar rente betaalt. U mag altijd boetevrij aflossen zoveel u wilt. U mag altijd weer tot de krediet limiet opnemen. De rente is variabel en afhankelijk van de rente van de Euribor en Nederlandse Bank. U betaalt de rente alleen over het opgenomen bedrag.
U geniet met deze lening de laagste maandlasten maar lost niet verplicht af.
Een Rente Krediet is vooral bestemd voor woning verbetering(de rente is dan ook aftrekbaar)

Het Zekere Senioren Krediet(inclusief kwijtschelding bij overlijden)

Het Zekere Seniorenkrediet is een lening waarbij u vanaf uw 65e jaar kiest voor een vaste looptijd met een vaste rente tegen een vast maandbedrag gedurende de looptijd. De maximale looptijd is 60 maanden en de lening moet voor uw 72e verjaardag zijn ingelost. Het maximale bedrag is € 12.500.  Uw  maandlasten zijn gedurende de looptijd gelijk en er is standaard kwijtschelding bij overlijden in mee verzekerd zonder extra polis.

Mocht u willen kiezen voor een Zeker 55+ Doorlopend krediet kan dat ook. U kunt deze tussen 60ste en 65ste jaar afsluiten en aflossen tot uw 74ste. Ook deze lening is inclusief kwijtschelding bij overlijden. De kwijtschelding is maximaal € 12.500. Voor meer informatie kunt u het aanvraagformulier of het bel mij terug formulier invullen, wij reageren dan binnen 24 uur. Bellen kan natuurlijk ook.